Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

ЦСКА е проявил интерес към Муса Дженепо – офанзивен футболист и топ звезда на белгийския Стандард Лиеж. „Червените“ са пратили свой човек още в края на май, за да наблюдава двубоя от местния елит. В плановете на ЦСКА са попадали двама други играчи, но именно Дженепо е грабнал окото.

Цената на малиеца обаче се оказала огромна за нашите стандарти – от Стандард са поискали 5 милиона евро. Сега от Борисовата градина правят опити да вземат под наем лявото крило, който може успешно да играе и като ляв бек. Шансовете не са големи, но ЦСКА ще пробва докрай.

Същият Дженепо през 2019 година беше обявен за огромен талант, след като Саутхямптън плати 12 милиона евро за правата му. След четиригодишен престой по английските терени, 73 изиграни мача и 3 отбелязани гола, Муса се завърна в белгийския си отбор. На познатото си място той пак заблестя. През изминалия сезон беше твърд титуляр и 8 пъти попадна в отбора на кръга. 

„Червените“ имат и други варианти за подсилване на офанзивната си зона. В техния радар влиза много добър нападател, носил екипа на френски тим. Неговата цена също не е малка, като отново се пробва вариант с наем, уточниха източници на БЛИЦ.