Треньори и футболисти на “Левски” не преживяха най-приятните мигове след равенството 1:1 с Пирин Гоце Делчев. Първо автобусът им беше спрян след Разлог от фенове, които поискаха отговори...за слабата игра, поредната издънка и още много обещания, които даде ръководството. След това полицията причака привържениците и ги преби на пътя към Благоевград.

Екипът на БЛИЦ TV единствен засне ексклузивни кадри от стадион “Георги Аспарухов”. Нощният екшън се разигра след прибирането на “Левски” от Гоце Делчев. Още преди 21:00 часа солидна група от около 50 “сини” фенове се настани скришом на стадиона, очаквайки футболисти и треньори. Ултрасите бяха паркирали автомобилите си в тъмни улички, за да не бият на очи, след което част от тях се наредиха пред стадиона в очакване.

Към 22:20 часа автобусът пристигна и стана горещо. Привържениците първо освиркаха футболистите, а след това подигравателно започнаха да ръкопляскат. Футболистите и Илиан Илиев набързо се скриха в съблекалнята, но това още повече отприщи гнева на феновете. Побеснелите привърженици започнаха да крещят и призовават играчите и треньорите да излязат очи в очи с тях. "Всички вън, всички вън!", заехтя на "Герена", след което ултрасите започнаха да скандират "Оставка". Десетина запалянковци полудяха и започнаха да крещят: "За "Левски" ли играете, нещастници?", след което иронично един от агитката извика: "Хайде в Студентски град".

Футболистите един по един излязоха от съблекалнята със сакове на рамо, качиха се в лъскавите си автомобили и отпрашиха...дано към домовете си, а не към традиционната чалготека. Нито един от играчите дори не направи опит да разговаря с феновете и да обясни ситуацията. Полиция и стюарди извеждаха играчите и не позволиха на феновете да опитат саморазправа.