Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори пред „Канал 3“ за престоя си на “Българска армия”. Интервюто е взето преди излизането на отборите във ваканция около празниците, но беше излъчено сега. В разговора Ел Маестро демонстрира увереност в качествата си и твърди, че постига успехи начело на отбора.

“Дали е стоял въпросът за моето напускане на ЦСКА? Всъщност – не! В клуба има интелигентни хора. И те знаят, че има много по-добри треньори от мен в Европа. За съжаление никой от тях не иска да дойде в ЦСКА. За хората, които искат да работят тук, за тези пари, е много трудно да се намери някой по-добър треньор и те знаят това. За мен ситуацията е подобна. Не е лесно да работя тук. Виждам истината и знам, че имам успехи”, каза младият треньор на „червените“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

“Колко дълго мога да работя в ЦСКА? Зависи какво имате в предвид под дълго време. Ще съм щастлив да остана тук за дълго, но не виждам себе си, завършвайки кариерата си в ЦСКА. Ако се вгледате в трите големи отбора в България, всеки от тях сменя треньорите постоянно. Мисля, че ЦСКА е най-стабилният. От треньорите в трите водещи отбора в България аз съм най-много време тук. Всеки от клубовете сменя треньора си повече от веднъж на година. Колко хора са били начело на тези отбори в последните 5 или 7 години? И резултатите са все едни и същи. Това е нещо, върху което трябва да се помисли”, завърши Ел Маестро.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019