ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Когато преговарял с ръководството на ЦСКА в края на юли, Нестор Ел Маестро поставил стряскащо високи финансови условия. Той е поискал луди пари, които първоначално шокирали фамилия Ганчеви.

Час-два след това обаче началниците склонили и направили сърбина с британски паспорт най-високоплатения треньор в тяхната ера в Борисовата градина. А вероятно и в цялата история на треньорите в ЦСКА.

 WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

"След като се разделиха със Саша Илич, босовете тръгнаха да търсят нов треньор. Гриша Ганчев пожела Нестор Ел Маестро. Каза, че му е любимец. И че при предишния си престой на "Армията" сърбинът не е успял да разгърне потенциала си заради прибързано уволнение. Веднага беше осъществена връзката с Нестор. Когато той съобщи условията си, това малко или много притесни Ганчеви. Беше си леко извиване на ръцете, защото ЦСКА бе в цайтнот. И накрая Гриша Ганчев склони. Няма как обаче да ви разкрием заплатата му", коментира пред БЛИЦ бивш сръбски спортен журналист.

Според непотвърдена от клуба информация Нестор Ел Маестро взима 30 000 евро на месец. Почти двойно повече в сравнение със Саша Илич.  Сменилият името си сърбин, чиято истинска фамилия е Йевтич, не оправдава парите си в последните мачове. ЦСКА печели с едно на мъка, а в последния си мач домакините от Етър пропищяха от съдийството.