ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК! 

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще върне в състава на ЦСКА за днешното дерби с Локомотив (София) двама играчи, които не пропуснаха победата с 2:1 над Ботев (Пловдив) през миналата седмица.

Това са Браян Морено и Сейни Сенянг. Те останаха извън борда за мача на Колежа заради ограничението от максимум петима играчи с паспорти на държави извън Европейския съюз. Срещу „канарчетата“ петимата бяха Браян Кордоба, Марселино Кареасо, Жираир Шагоян, Данило Асприля и Майкъл Естрада.

Кордоба обаче получи контузия и от клуба обявиха, че няма да играе срещу „железничарите“. Очаква се вторият, който ще отпадне от групата да бъде Жираир Шагоян, който не се ползва с доверието на Нестор Ел Маестро.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

За Браян Морено това ще бъде завръщане след лечение на контузия. Именно той донесе равенството 1:1 на ЦСКА при гостуването на Локо (София) в „Надежда“ през миналия сезон с гол в последната минута.

Срещу Ботев (Пловдив) Санянг за първи път през сезона остана извън групата. Гамбиецът беше титулярен ляв бек от началото на първенството, но загуби поста в стартовия състав след грешката, довела до гола на Черно море за равенството 1:1 на „Армията“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!