ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е взел решение за проблем, който се появи пред него с възстановяването от контузия на капитана Юрген Матай. При победата с 3:0 над Ботев (Враца) нидерландецът се завърна в игра след 8,5 месеца отсъствие, след като проведе пълноценна зимна подготовка в Турция.

Матай влезе като резерва на мястото на Браян Кордоба срещу врачани. Очакванията бяха, че в предстоящия мач срещу Черно море във Варна (в събота от 15:15 часа) капитанът ще се завърне сред титулярите. Но това явно няма да се случи.

Дилемата Матай или Кордоба няколко дни е била проблем за Ел Маестро. В крайна сметка 40-годишният треньор е взел решение отново да заложи на 24-годишния колумбийски бранител.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Така в титулярния състав на ЦСКА ще има само две промени, които са очаквани със завръщането след наказание на Густаво Бусато и Марселино Кареасо. Бразилският вратар ще заеме позицията си под рамката, която срещу Ботев (Враца) беше охранявана от Димитър Евтимов.

Колумбийското крило Кареасо пък ще играе на мястото на новото попълнение Улаус Скаршем, който още не е напълно адаптиран към стила на ЦСКА. На върха на атаката завърналият се Фернандо Каранга ще опита да увеличи головата си сметка срещу „моряците“. Бразилецът вече има четири попадения срещу Черно море.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!