Симеон Симеонов е новият вратар на Вихрен. Треньорът на тима от Сандански Здравко Лазаров търсеше страж след раздялата със Стефано Кунчев и Стоян Деспотов. 
 
19-годишният Симеонов се очаква да започне подготовка с отбора на Електричката в понеделник, информира ПРофайл. Младият страж пази през есента с аматьорски статут в Локомотив (Горна Оряховица). Преди това беше част от Ботев (Пд) U19, откъдето се премести в Горна Оряховица с още трима юноши на "канарчетата" – Димитър Калчев, Здравко Жилов и Петър Чалъков. 

Квартетът последва треньора си под тепетата Тодор Киселичков, който напусна Коматево в посока "железничарите". Сега в Сандански вратарят се събира с още двама от ядрото на набор’99 на "жълто-черните" от Пловдив. От три дни във Вихрен е защитникът Димитър Калчев, още през лятото в родния град се прибра Милен Златков. Алтернатива на пост номер 1 са 18-годишният Божидар Василев и с година по-малкият Константин Котев, като по всяка вероятност Вихрен ще завърши сезона с голобрадото трио под рамката. Отборът от Сандански е на шестото място в класирането на Югозападната Трета лига с 31 точки. Лидерът Хебър има 44.

Първата контрола на тима, воден от Здравко Лазаров, е насрочена за 19 януари - срещу Кариана (Ерден).