Универсалният футболист на Черно море Ели Маркес заплаши лиценза на ЦСКА. Той информира, че ако бившият му клуб не му плати до февруари или най-късно до март дължимите две заплати и две премии, клубът ще загуби професионалния си лиценз. Маркес вече спечели съдебно дело срещу "червените" за въпросните суми.

"Дълго чаках и направих достатъчно компромиси, но ако дотогава не си взема парите, няма да отстъпя повече", заяви пред "7 дни спорт" Маркес.

Бразилецът каза още, че няма да запомни с нищо хубаво изминалия полусезон. "Лоша есен както за мен, така и за Черно море. Контузих се нелепо в навечерието на първия есенен мач. Не играх през август и след това всичко тръгна надолу. Като цяло футболистите сме длъжници на шефовете и феновете", допълни Ели.

Маркес обясни още, че е получил оферти от клубове зад граница, но иска да остане във Варна. "Предложенията са интересни, но аз държа на Черно море и не бързам с решението. Всичко около моето бъдеще ще е ясно на 7 януари, когато се прибирам във Варна", заяви бразилецът. /БЛИЦ