Новият треньор в школата на “Левски” Елин Топузаков направи страхотен дебют в новата си професия, след като спечели международния турнир за деца, родени 2001 година "ДИТ - Къп" на базата в Драгалевци. Децата на Топчо победиха в много равностоен двубой връстниците си от ДИТ с 3:1 и донесоха първия трофей на себе си и своя наставник.

В турнира участваха “Левски”, ЦСКА, Славия и ДИТ, както и двата сръбски тима Аполон (Крагуевац) и Кикер (Кралево). След изиграването на всички двубои първият и вторият в класирането - Левски и ДИТ, излязоха тази сутрин на финала и “сините” спечелиха надпреварата.

Успехите на Елин Топузаков като наставник на "Левски" накараха съпругата му Весела Тотева да се гордее с него. Както е известно бившия национал и защитник на "сините" стартира с ударно 5:0 над вечния съперник ЦСКА.

Весела се радва истински на успехите на мъжа си и не закъсна с поздравите към него чрез социалната мрежа Фейсбук.

Ето какво написа тя на своята страница:


"Съпругът ми стана треньор на децата от школата на "Левски" от няма и един месец, след няколко поредни победи момчетата му днес станаха шампиони! Вече съм сигурна, че той е роден да прави това с много хъс и любов!
Гордея се с него от цялото си сърце!!"