Десет футболисти на ЦСКА 1948 са дали положителен тест за коронавирус и ще бъдат 14 дни под карантина. Те ще бъдат извън строя за следващите мачове от първата шестица на efbet Лига и това означава, че има вероятност предстоящите мачове на тима срещу Локомотив (Пловдив) и ЦСКА да бъдат отложени.

Единият от заразените е крилото Георги Русев, който изкара вече веднъж вируса - през миналото лято. Капитанът Даниел Наумов, Галин Иванов, Васил Шопов, Сашо Александров, Михаил Минков и Марио Топузов вече са под карантина. Това означава, че въпросните футболисти ще пропуснат със сигурност срещите с Локомотив (Пловдив) и ЦСКА през следващата седмица, пише "Спортал".

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ръководството на новака в елита, който завърши на пето място през редовния сезон, се надява някои от тях да се възстановят за мача с Арда (Кърджали) на 12 май. Както е известно, трябва поне десет играчи да бъдат с положителен тест за коронавирус, за да бъде отложен даден двубой от първенството. 

"Червените" гостуват във вторник на "Лаута", а три дни по-късно на стадион "Васил Левски" излизат срещу тима на Любо Пенев. Очаква се скоро клубът да излезе с официално изявление, насочено до Българския футболен съюз.