Елитният Пирин (Благоевград) загуби с 0:1 от Несебър поредната си контрола от лятната подготовка, играна в Банско. Победното попадение за "делфините" падна две минути преди края на проверката.

Първото полувреме премина изцяло под диктовката на "орлетата", които създадоха дузина голови положения, но Кондев, Младенов и Пеев изпуснаха да вкарат. В началото на мача и съдиите не помогнаха на пиринци, като пропуснаха да отсъдят дузпа за 100-процентово нарушение в наказателното поле на Несебър.

През втората част момчетата на Наджи Шенсой значително намалиха оборотите, като грешките преобладаваха в редиците и на двата отбора, за да се стигне до 88-ата минута, когато Несебър успя да отбележи гол след продължително меле в наказателното поле на Пирин. Загубата бе трета поредна за "орлетата" в контролите това лято.

Съставът на Пирин: Макенджиев, Ризов, Молдованов, Георгиев, Попев, Паланков, Пеев, Наков, Галчев, Младенов и Кондев (Ганев, Митревски, Хаджигаев, Дюлгеров, Туджаров, Димиров, Таиров и Радослав Михов)