Малкият град Елхово тръпне в очакване на футболния мач с Нефтохимик. Двубоят е утре от 14 часа и е полуфинал в Югоизточния регион за Аматьорската футболна лига. Феновете на местния тим са в очакване на зрелищен сблъсък и ще стискат палци за своите любимци, водени от бившия нападател на ЦСКА Димитър Иванов. Треньорът, който на 7 октомври навърши 40 години, има видно място в историята на вечното дерби. През есента на 1999 година той носи победата на “червените” с 1:0, след като отбелязва най-бързия гол в историята на големия сблъсък – още в 36-тата секунда.
 
Сега Димитър Иванов иска да влезе в историята и на далеч по-скромния клуб ОФК Елхово. Митака е играещ треньор и се надява с опита си да поведе младите момчета към успеха.
 
При победа над Нефтохимик неговият отбор ще се изправи на финал в югоизточната зона срещу Марица (Пд), Родопа (Смолян), Арда (Кърджали) или Димитровград.
 
При успех във финалния мач на региона ОФК Елхово ще участва в последния етап на АФЛ – полуфинал, който ще се играе на пролет с първенците на зона Югозападна, Североизточна и Севернозападна зона. Срещите от този етап се провеждат на неутрален терен, а самият финал за Аматьорската футболна лига е по традиция в София.