Воденият от Емил Ангелов АФК Хасково е на прага на Югоизточната Трета лига. На младия тим на Бабангида утре предстои бараж за класиране в третото ниво на родния футбол. Съперник на хасковлии в решителния мач е Сокол (Марково). Двубоят е утре от 18:00 часа на стадиона в град Раковски.

"Дано успеем, но знаем, че ще ни бъде много трудно. Аз разчитам предимно на млади момчета, а в Сокол са събрани опитни футболисти. Имаме футболисти на по 16-17 години. Един от тях е синът ми. Аз вече не играя, окачих обувките", коментира младият треньор пред БЛИЦ СПОРТ. 

"Изгледах победата на Сокол (Марково) срещу Локомотив (Бургас) - 6:5 след дузпи, 0:0 в редовното време. Съперникът ни е сериозен отбор. Имат опитни футболисти, някои от тях са били в професионалния футбол - Ангел Рахов и Емил Аргиров, които бяха в Ботев (Пловдив), Георги Иванов - Гонзо, който игра в Марица и Монтана, както и други играчи с опит", каза още бившият нападател на Левски, който преди година с радост прие поканата на Станимир Стоилов да оглави мъжкия отбор на родния им Хасково.