Емил Ангелов направи успешен дебют като старши треньор на Хасково именно на стадиона, на който изживя най-щастливите мигове в кариерата си - "Георги Аспарухов". Както е известно, след загубата с 1:5 от Славия Емил Велев подаде оставка и ръководството на клуба реши да остави отбора в ръцете на Бабангида, който ще работи в тандем с Левент Аврамов.

Бившият голмайстор на "Левски" не скри задоволството си от представянето на своите футболисти.  В среща от 23-ия кръг на „А“ група „сините“ направиха 1:1 на "Герена" с последния в класирането Хасково.

"Заслужавахме трите точки. Момчетата много се раздадоха и тичаха през целия мач. За съжаление, след една грешка на нашия вратар, изпуснахме победата, но това няма значение. Стояхме по-добре на терена. Не мисля, че разликата е огромна в сравнение с предишните мачове с "Левски". Момчетата разбраха, че няма какво да се губи, така или иначе сме стигнали дъното, заяви Ангелов. - В предните мачове със "сините" се опитвахме да се надиграваме и видяхме, че това не можем да го направим, затова се прибрахме, за да се възползваме на контраатаки. Тази точка е един много добър трамплин за нас, особено на този стадион, където се играе много трудно.”


"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015