Мениджърът на Димитър Бербатов Емил Данчев е убеден, че няма начин Митко да се поддаде на молбите на Лотар Матеус и да се завърне в националния отбор.

"Митко беше ясен и категоричен пред клубната телевизия на Манчестър Юнайтед. Той е взел своето решение и на този етап темата за завръщането му в националния отбор не стои на дневен ред", заяви Данчев.

"Уважам Лотар Матеус, когото познавам. Той е изключителен човек. Тръгнал е да се доказва и в треньорската кариера. Но на този етап е излишно да коментираме темата за завръщането на Митко в националния отбор. Преди 2-3 дни говорих с него. Темата изобщо не стои на дневен ред", добави пред "Канал 3" Емил Данчев.

"Щом Лотар иска да разговарят, мисля че Митко няма да му откаже да се видят", каза още Данчев, който не знае дали Бербатов ще гледа на живо гостуването на България на Уелс на 8 октомври.

"Ако има възможност, съм сигурен, че ще отиде и ще стиска палци да постигнем позитивен резултат. Митко пожелава на Матеус да бъде успешна работата му в националния отбор и с него да постигнем резултати, каквито очакват всички в България", каза още мениджърът на звездата на Манчестър Юнайтед. /БЛИЦ