Емил Костадинов отрече безпочвените обвинения из фенските форуми на ЦСКА, че имал пръст в привличането на  Бенжелюн, Тенгариня, Ди Вани, Сержиньо и Нилсон Антонио, които осъдиха клуба за над 3 млн. лева.

Членът на Изпълкома даде изявление по темата пред „Мач Телеграф“.

„Феновете на ЦСКА да не замесват името ми в трансферите на играчите, които ги осъдиха. Аз по това време въобще не съм бил в клуба и нямам представа как тези играчи са се озовали на „Българска армия“, заяви той.

Костадинов коментира и съмненията на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов, който сподели преди дни, че в последния момент ще се отмени изборната точка на конгреса. Както е известно, Екзекутора на „петлите“ е един от ключовите хора на Боби Михайлов, докато ЦСКА подкрепя Бербо.

„Нямам абсолютно нищо против Бербатов. Конгресът, който мина, беше извънреден и резултатите се видяха. Единственото, което мога да му кажа, е да се опита да спечели следващия. Той трябва да каже по какъв начин ще работи и какви са му плановете. Иначе всичко това ми се струва малко като „стани, за да седна“, заяви той.