Изпълнителният директор на ЦСКА по спортните въпроси Емил Костадинов обясни защо Иван Бандаловски се намира в чудесна форма и дори е титуляр и в националния отбор.

“Вижда се, че в Бандаловски има израстване. Най-после му дойде акълът. Много пъти съм говорил с него, казах му, че има качества и трябва да мисли само за футбола. Не могат да играят 12, 13 или 14 футболисти във всеки мач. Тези, които играят в момента, значи са по-добри. Италианците няма какво да се сърдят”, коментира Костадинов пред Канал 3.

“Готови сме да приемем феновете за мача със Славия. Имаме само лек проблем с терена, но всичко ще бъде наред”, коментира шефът на “червените”.

“Винаги трябва да има повече футболисти от ЦСКА и “Левски” в националния. Видяха се резултатите, направихме добри мачове с Швейцария и Кипър. Мисля, че Спас Делев направи добър дебют. Не мисля, че се е обидил, че е играл малко с Кипър. Това са медийни спекулации, които не помагат на никого”, каза още Емо Костадинов.

“Обстановката в отбора е спокойна, всички са съсредоточени за битката с Черно море. След това е мачът с Литекс. Съдията, който и да е той, трябва да излезе и да свири каквото види на терена. Ние като клуб никога не сме искали помощ, винаги сме алармирали за честно съдийство. Литекс наистина играе добре и побеждава, но да видим кой е по-добър другата неделя. Ако ние победим, ще покажем, че има постоянство и израстване в отбора”, завърши Коща./БЛИЦ