ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов коментира освобождаването на Младен Кръстаич като селекционер на националния отбор. От думите му стана ясно, че е имало идея за по-ранна раздяла със сърбина. Легендарният нападател призна, че БФС са открили и собствени грешки при назначаването на селекционер на представителния тим на страната.

„Имаше идея да освободим Кръстаич по-рано. Преценихме, че трябва да му се даде време, за да развие идеите си. Няколко мача ги загубихме злощастно, но в крайна сметка това са резултатите“, каза Емил Костадинов.

200 лв. Начален Бонус Спорт!

„Не е лесно да се сменят селекционерите на националния отбор. За нас това е най-лошото. Треньорът е на най-ветровитото място във футбола, но и ние също сме на такова. И нас ни обвиняват при липса на резултати. Още преди да подпише договора си, треньорът си знае задълженията. Откриваме грешки и при нас при назначаването на селекционерите“, призна легендата на българския футбол.

„В националния отбор треньорът има пълната власт. Никой не му се бърка в работата, който каквото и да говори“, отсече Екзекутора на „петлите“.