“Това са поредните долни лъжи на Томов”, заяви пред БЛИЦ Емил Костадинов след нападките на “червения” бос по негов адрес. “Нито аз, нито Гарибов, нито Митко Стефанов сме вземали премии от над 100 000 евро за спечелената титла. Това може да се провери документално. Не съм получавал каквато и да е премия. Ако Томов не спре да говори лъжи по мой адрес, ще споделя много истина за него. Имам предостатъчно информация, но поне на този етап не желая да я споделям пред медиите.

Сашо Апашо е един лъжец, долнопробен лъжец, който вреди на ЦСКА. Искам да го помоля най-учтиво час по-скоро да напусне клуба. Срещу него са настръхнали всички. Даже и хора от бизнес-средите, които не искат да инвестират в ЦСКА заради неговото присъствие. Задълженията на ЦСКА в момента са огромни и доста господа ще си потърсят правата в съда. Не се ли махне Томов, нищо добро не очаква ЦСКА.

Даже ще става все по-лошо за моя роден клуб, ако този господин продължава да е там. Неговите лъжи и манипулации нямат край. Всъщност това е основният му стил – да мами, да финтира, да сее интриги. Такава е славата му още от годините, когато е бил активен политик в парламента”, каза още Емил Костадинов/БЛИЦ