ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Емил Костадинов коментира първо пред БЛИЦ защо влиза в Инициативния комитет на БСП за референдума срещу джендър идеологията в българските училища. Новината бе оповестена от лидера на социалистическата партия Корнелия Нинова вчера.

Освен легендата на българския футбол и вицепрезидент на БФС участие в комитета имат още двама спортисти - световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев и селекционерът на юношеския ни национален отбор по футбол до 19 години и наставник на Монтана Ангел Стойков.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Приех поканата поради няколко причини – аз съм източноправославен християнин и не бива да позволим християнските ценности да бъдат нарушени. Ценя семейството, той е най-святото и най-ценно огнище за всеки човек. А в основите на семейството стоят мъжът и жената, които създават деца“, заяви Костадинов пред БЛИЦ.

„Безумно е тази идеология да навлиза в светиня като българското училище. Много родителски каузи подкрепиха нашата  кауза, което ме радва. Аз не съм против хората с различна сексуална ориентация, а против идеологията на джендърите“ , добави героят от „Парк де Пренс“.