Вратарят на Славия - Емил Петров, вярва в победата на "белите" срещу ЦСКА на финала за Купата на България, който е на 25 май. В интервю пред клубния вестник на най-стария столичен клуб стражът заяви, че е готов отново да изведе тима си до победа след изпълнение на дузпи. На 1/4-финалите и 1/2-финалите "белите" отстраниха Черноморец и Пирин след изпълнение на 11-метрови удари. В тези два двубоя Петров спаси две дузпи и се превърна в герой за отбора си.

"У нас непобедими отбори няма. Да, ЦСКА демонстрира самочувствие. Под ръководството на Милен Радуканов са изградили и силен колектив, но в никакъв случай не са съвършени. Според мен имаме своите шансове и можем да ги победим на финала за Купата на България", заяви Петров.

"Ако се стигне до дузпи, със сигурност ще ги бием. Не го казвам само заради убедеността в собствените ми сили. В отбора всички са отлични изпълнители на 11-метрови удар. Готов съм да спася дузпи на всички футболисти на ЦСКА. Мечтая да вдигна тази купа, защото от толкова време съм в Славия и е крайно време да взема и трофей", каза още вратарят на "белите".

Емил Петров изрази благодарност за подкрепата от страна на публиката на Славия.

"Благодаря на феновете за безрезервната подкрепа, която ми оказват във всеки мач, затова, че не спират да викат за нас. Искам и да им се извиня за лошите резултати в първенството, които записахме напоследък. Надявам се, че ще се реваншираме пред тях, като вземем купата", завърши Петров, който е в Славия от 10 години. /БЛИЦ