Легендата на Левски Емил Спасов обяви, че селекцията на тима за пролетния полусезон изглежда добре. Той обаче предупреди, че на „Герена“ има опасност да се провали всеки. 

"Дори Марадона, ако дойде, може да не успее да се наложи, обяви Спасов пред "Меридиан Мач". - Селекцията все пак ми изглежда добра. В крайна сметка големите трансфери се правят изключително трудно. За наистина добрите футболисти трябва да се плаща. Виждам, че в клуба нямат намерение да вадят кой знае какви средства за нови попълнения. Може би и това е правилно. В такава ситуация най-добрият възможен подход е да се вземат най-качествените играчи в "А" група."

Той обяви още, че според него Левски няма нужда от повече нови попълнения. "Може да дойде нов футболист, но само ако е много класен. Ако ще идва просто някой за бройка, по-добре да не взимаме. Смятам, че дотук новите бяха подбрани добре по постове. Пламен Илиев имаше нужда от конкуренция на вратарския пост.

Определено имахме нужда от централен защитник и остър флангови играч, каквито са Пламен Димов и Милен Василев. Най-големи надежди възлагам на Стефан Велев. Според мен той направи много силни мачове с Берое, а освен това е достатъчно опитен вече в "А" група. Ще помогне много. Дано момчетата се интегрират бързо, защото Левски и ЦСКА са голямо предизвикателство, не е за всеки", добави Спасов.

Той изрази и мнението си по строежа на новия стадион. "Похвално е това, което се прави. В последните дни се замислих доста и определено изпитвам тъга. На „Герена“ са минали много години от моя живот. Всичко, което се прави, е за добро."