Бившият футболист и шеф на школата на “Левски” Емо Спасов сподели, че отборът няма време да чака "звезди" като Жоао Силва и Марсиньо, пише "Тема Спорт". Според него в отбора липсва всякаква идея и мотивация.

"Изключително съм разочарован от играта в дербито с ЦСКА (0:1). Липсваше всякаква идея и мотивация у футболистите. Нямаше го пламъка в очите им. Все едно не играеха срещу вечния враг, а в квартала. Бандаловски просто си правеше каквото поиска. Въобще не бе затруднен в защита и тичаше само в атака. “Левски” бе прекалено пасивен в офанзивен план. Карвальо бе тотално обезличен от Попов и Крачунов, но това е и заради липсата на подкрепа отзад.

Мислех, че този Марсиньо ще бъде новият Марселиньо, но се оказа само малко надут балон. Уж играл в Шампионска лига, ама колко е играл. Е, все пак там е имал доста добри съотборници. И въпреки това не съм чул той да се е отличил с кой знае какво. От началото на сезона не съм видял нещо интересно да е направил. Имаше един-два паса, иначе нищо. Не можем да го чакаме вечно. Той не е млад. Същото се отнася и за Жоао Силва. Изпусна от 20 сантиметра. Случва се, но при него почна да е много често. Няма кой да го търпи, ако продължава така. Трябва да се вдигнем срещу Локо (Пловдив). Все пак тепърва започва шампионатът. Сините могат да се върнат в играта, но трябва да бият Лудогорец", каза Спасов.