Старши треньорът на Локомотив (София) Емил Велев бе разочарован от загубата на “железничарите” с 0:2 от Литекс в столицата. Кокала заяви, че неговите футболисти са се уплашили, защото са останали с човек повече на терена.


”До изгонването на Дани Пеев мачът беше равностоен. При по-голям шанс и късмет можехме да водим. Изпуснахме положения за гол, но ако не вкараш, ти вкарват”, заяви Емил Велев след края на срещата.


”Аз веднага казах на футболистите да се разширят максимално на терена, за да можем да владеем повече топката, не знам защо се получи това стъписване при нас, може би се уплашихме, че останахме с човек повече. Получихме много лек гол. След изгонването на нашия играч, не можахме до края да се ориентираме”, продължи наставникът на Локомотив.


”Жалко, че нашето неумение ни спря да отбележим гол или два, за да можем да завършим по-спокойно мача. Има неща които не ми харесват, има които могат да се оправят, но това ще го говорим след последния мач който е на 15-ти декември”, добави Велев.


”Надявам се да намерим изход от тази криза. Тя е във всички нива в отбора. Ще намерим нужния баланс, не се страхувам от това предизвикателство. Трябва да изчакаме края на всички мачове, за да направим цялостна оценка на това, което е било и което ще бъде”, завърши Кокала.