Старши треньорът на Ло­комотив (София) Емил Велев изрази недоволството си от дебюта на Маркиньос и сгъстения цикъл - сряда, събо­та, при който играе тимът му.

„За 6 дни ни се струпаха 3 мача - с предстоящия, което не е нормално. Затова тряб­ва да преценим кой е най-свеж, за да започне двубоя във Враца", каза Кокала пред "Тема Спорт".

„Маркиньос показа много малко от потенциала си. Тепърва ще очаквам още повече от него", категоричен бе наставникът на столични­те железничари.

За предстоящата визита на "Ботев" (Враца) той сподели:

„И двата отбора се борим да не изпаднем, така че ни ча­ка тежък мач. Иначе в нор­мални условия, ако имахме повече точки и не бяхме заст­рашени, щеше да е лесен. Локомотив е по-голямо име, но виждате от колко време се намира на това не­завидно място. Така че не можем да си позволим да подценим никого. И дума не може да става. Мачът с ЦСКА вече съм го забравил. Гледам към "Ботев", добави Кокала.

Интересното е, че с нас­тавника на врачани Антони Здравков двамата донесоха последната титла на "Левски" през 2009 година. Тогава Сухия бе асистент на Велев.

„С Тони няма да се чуваме поне до мача. Има конкурен­ция, аз не мога да си говоря с всеки", заяви Кокала.