Наставникът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев сподели, че очаква по-трудни мачове през новия сезон в „А” група.

"Всички ще искат да се представят по-добре през тази година, отколкото през миналата, така че очаквам трудни мачове. Както се видя в предишния сезон имаше много изненадващи победи и още по-изненадващ шампион”, каза наставникът на „черно-белите”, след тегленето на жребия за “А” група.

„Имаме време за възстановяване между срещата за суперкупата и мачовете в евротурнирите, все пак от 11-ти до 19-ти има доста време, като естествено трябва да видим отбора в по-добра светлина, отколкото в последните контроли. Досега имахме оправдание, защото все пак бяхме в подготвителен период, но не мисля да пазя някого за двубоя с холандците (Витес) и очаквам много оспорван мач срещу Лудогорец”, каза Велев, който после бе попитан какво точно се случи с вратаря Иван Караджов, който напусна клуба без обяснение и дали националът Христо Златински ще защитава цветовете на пловдивчани и през следващия сезон.

„Не знам какво се случи с Караджов, питайте го него. Виждате, че те всички си отиват и после пак се връщат. Няма кой да ги вземе просто.”