"Това бе една добра проверка за нас. Успяхме да проверим възможностите си към настоящия момент. Не давах наставления на играчите. Те влязоха в срещата много изморени, но се получи една добра контролна среща. Задачата ни бе в игра да влязат повече играчи, в двете полувремена излязохме с различен състав, така че смятам, че сме постигнали целта си", заяве след мача Велев.

"Според мен през първото полувреме се получи по-добър мач. Имахме по-добри положения, но допуснахме и доста груби грешки. През второто полувреме влязоха предимно млади футболисти, така че можем да кажем, че това бе полезна проверка за отбора", продължи Кокала.

Треньорът опроверга и слуховете, пращащи Николай Димитров – Хичо в Стяуа. "Николай бе контузен през пролетния полусезон и трудно намираше място в състава, но сега отново влиза във форма и се надявам да продължи да се развива. Колкото до негов трансфер в Стяуа, при нас не са постъпвали оферти и няма нищо вярно в приказките, които се изговориха за него", добави Велев.

Накрая Емил Велев обеща, че Левски ще привлече още двама или трима футболисти, освен наскоро закупеният Седрик Бардон. "Радвам се за привличането на Бардон, от другата седмица ще имаме още двама трима нови. Следващата седмица ще има изненади", заключи специалистът. /БЛИЦ