Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев бе доволен от победата с 3:2 над гостите от Видима - Раковски в мач от 23 кръг на българското първенство.

"Мисля, че ние направихме мача интересен. Поведохме 2:0 и момчетата играха много добре, но невнимание на Вальо Георгиев доведе до червен картон. Аз излязох извън нерви, но какво да се прави – вкараха ни и гол. Радвам се, че взехме трите точки, защото мисля, че са доста важни. Не смятам, че сме се отпуснали, просто допускахме грешки. Поведението на Вальо Георгиев загрози мача. За дузпата – стопроцентова дузпа за нас. Аз непрекъснато давам почивка на играчите си и за мен това е нормално. Преценяваме кога може да играе всеки един състезател. Чака ни тежък мач в Ловеч, но ще се подготвим добре и отиваме за победа. Ако победим отиваме на финал. В един мач може да стане всичко. В първенството когато играем сериозно е много трудно някой да ни победи", заяви Кокала.

Велев не пропусна да коментира и днешните събития в “Левски”: "Дано да бъде добро попадение Илиан Илиев. Смятам, че е един добър треньор. Доказал се е с времето. Там напрежението ще му дойде малко в повече, но трябва да се справи с това нещо. Аз съм бил там и знам какво е."