Футболният агент Емил Данчев заяви, че Йордан Тодоров и Иван Иванов може да напуснат още ЦСКА през зимния трансферен прозорец. Той също така призна, че търси нов отбор за играча на Страсбург Емил Гъргоров.

“Йордан Тодоров иска да завърши кариерата си в чужбина и през зимния трансферен прозорец ще видим какво ще стане. Не се притеснявам и за Иван Иванов, към когото има сериозен интерес от няколко отбора от чужбина. Договорът на Иван Караджов изтича през юни и ако от ЦСКА не му предложат нов, ще продължи кариерата си в друг отбор”, коментира Данчев пред БНТ 1.

“ЦСКА все още дължи пари на Гъргоров, а също така и към моята агенция, но имам уверението на собствениците на клуба, че те ще изчистят всички задължения. Нивото на Страсбург е ниско за него и сигурно той ще има нов отбор през януари”, добави агентът.

“За Мартин Камбуров има интерес от чужбина, но трябва да изчакаме, за да видим какво ще стане”, сподели футболният мениджър.

“Терек бе готов да предложи много сериозен договор на Валентин Илиев, но на него му липсва семейството. Ако ЦСКА иска да го вземе ще предстоят много тежки преговори, защото контрактът на Илиев изтича през юни и ръководството на Терек ще иска да вземе добри пари за него. Няма никакъв шанс Радослав Забавник да се завърне в ЦСКА”, каза още Емил Данчев./БЛИЦ