Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов бе бесен след съдийската гавра от страна на Стефан Спасов при равенството 1:1 срещу Литекс. Легендарният нападател се закани, че напуска Изпълкома на БФС.

“Имаше тенденция през целия мач. Ако Коце Костадинов не си подаде оставката в понеделник, си тръгвам от Изпълкома на БФС. Говорих с треньора, оставаха 4-5 минути до края на мача и затова не извадих отбора, тъй като щяха да станат ексцесии. Това обаче не означава, че в следващия мач може и да не излезем. Коце Костадинов е бил предложи трима съдии за този мач, но се е спрял на този, той отговаря за назначението му. Дали ще има жребий, или не при определяне на реферите не е важно. Важното е, че един съдия знае две седмици преди мача за наряда си”, избухна Емил Костадинов.

“Отдалечаваме се от първото място, има още какво да покажем и можем много бързо да излезем от това положение. ЦСКА може много повече. Грило ще бъде на линия за Бешикташ. Имаме проблеми в защита, но с това разполагаме. Нямам притеснения преди мача в Турция, всички знаят къде и за какво играят”, завърши Костадинов./БЛИЦ