Изпълнителният директор по спортно-техническите въпроси на ЦСКА Емил Костадинов бе доволен след успеха над Рапид във Виена с 2:1.

“ЦСКА показа в този мач, че може да вкарва голове, просто реализирахме своите положения. Честитя на всички футболисти и на привържениците на ЦСКА. Заслужавахме да победим. Вярвам във футболистите, през тези 2-3 месеца се говореха много противоречиви неща, че отборът не е добър, че не знам още какво. Доказахме, че когато отборът е най-уязвим, показва характер. Много пъти съм казвал, че една победа ще даде самочувствие на момчетата. След тези три победи поред остават още 3 мача в първенството. Имаме сили да победим Бешикташ в София”, каза Емо Костадинов.

“ЦСКА може да покаже и много по-добри игри. В днешния мач загатнахме за своята голяма класа, но има още работа, която трябва да се свърши. Най-важното е, че с тази победа ще има спокойствие, което ще помогне на всички момчета да покажат по-големите си качества”, допълни Коща.

“Аз съм в ЦСКА, за да помагам на този отбор, защото съм израснал в него. След като поемам някаква отговорност, трябва да имам нужното доверие и подкрепа. От тук нататък мисля, че тези неща ги имам. Ще направя всичко възможно ЦСКА и неговите привърженици да спечелят от всичко това нещо. Всеки в клуба от сега нататък ще знае за какво ще отговаря. С Венци Живков нямам никакви проблеми и се надявам така да продължим за в бъдеще. Аз смятам да направя така, че ЦСКА да поеме един позитивен курс, който да превърне отбора, който бе и в миналото”, коментира още Емо Костадинов.

“Един клуб без фенове не е клуб. Надявам се след тези победи феновете да помогнат на отбора с присъствието си на стадиона. От новия полусезон ЦСКА ще играе на “Българска армия”. Моят пост създава много полемики. Аз мога да кажа единствено, че лично ще направя всичко възможно ЦСКА да израства като клуб”, завърши Костадинов./БЛИЦ