Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов бе доволен след класирането на тима в групите на Лига Европа. “Червените” отстраниха ТНС след 3:0 в първия мач и 2:2 на реванша тази вечер в Уелс.

“Много ме е яд за изпуснатите точки за коефициента срещу удобен противник. Направихме си мача труден още през първото полувреме. В крайна сметка футболистите трябва да разберат, че във всеки един мач трябва да побеждават. Добре е, че новите попълнения започнаха да вкарват, показват истинските си качества. Да дойдеш в друга страна, при такъв манталитет и при този лош старт, който имахме, им е трудно на всички. Тибони загатна за качествата си, дано продължи да се развива”, каза Костадинов.

“Подготвяме се отдавна и ако искаме да играем в Европа, трябва да играем четвъртък неделя, казал съм го на всички. Да се оправдаваме, че сме много изморени, не става. Ще сме готови за тежкия мач със Сливен. На жребия за групите има 35 силни отбора, който и да се падне, ще ни е трудно, ако играем по този начин. До една седмица ще се върнат още от контузените, за да може да покажем истинското си лице”, допълни шефът.

“Ние треньор си имаме, той има работна виза отдавна. Той ще бъде на скамейката срещу Сливен. Надявам се част от контузените да бъдат на негово разположение”, завърши Костадинов./БЛИЦ