„Подготвени сме максимално добре за мача с Литекс и силно се надявам да ликуваме след последния съдийски сигнал”, заяви треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян на пресконференция преди дербито. Двубоят е в Разград от 20 часа утре.
 
На въпрос не е ли парадоксално, че футболисти от националния отбор за на пейката, а на терена излизат повече чужденци, наставникът отговори по следния начин:
 
„Откакто съм в Лудогорец, за всеки мач излизаме с оптималния според мен състав, мястото на националите не е гарантирано. От вашия въпрос излиза, че критикувате треньора, защо играят чужденците, а не българите. Клубна политика. Няма треньор, който ще пусне по-слаб футболист за сметка на такъв, който е в по-добра форма."
 
„При вратарите проблемите вече са по-малко. Милан Борян е напълно здрав и ще бъде на линия за мача утре. Владо Стоянов ще е 100 процента готов за по-следващия ни двубой. Що се отнася до другите контузени - Кишада не е готов за игра и сигурност остава извън групата. Имаше съмнения при бразилеца за скъсани кръстни връзки, но за щастие се оказа, че диагнозата не е толкова тежка”, каза още Ераносян.
 
"Питате ме дали дербито е от голямо значение за нас. Вижте, всеки мач е важен и за всеки мач се дават по три точки за победа. Едно и също е. Лудогорец не трябва да избира мачовете си, трябва да побеждава във всички срещи," категоричен бе наставникът.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016