Треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян не остана особено доволен от играта на футболистите си в домакинството на Литекс, завършило 1:1.

"Хареса ми желанието, но то не бе материализирано в победа. Който не знае да губи, не може да печели", коментира Ераносян преди Диема Спорт.

"Жалкото е, че не успяхме да материализираме нашето предимство през второто полувреме, когато бяхме с човек повече. Хубавото е, че Литекс не успя да реализира двете си положения. Понякога се играе със сърцето, а не с акъла. Това обаче не се изкоренява само с един месец работа. Трябва да дам шанс на всички футболисти в отбора да играят. В Лудогорец няма несменяеми титуляри", каза спецът.

"Когато дойдох, казах, че няма несменяеми титуляри. Най-добрите са на терена. Който не се раздава в тренировките, понякога сяда до мен", добави Ераносян.

"Резултатът определено е много лош. Първенството е доста дълго и има къде да наваксаме. Головете са красотата на футбола", каза треньорът на Лудогорец.

„Надявам се, че в края на първенството ще финишираме с радостни лица. В България има доста добри отбори. Моят приятел Кольо Спасов ръководи добре Черно море. Спечелиха две купи. Надявам се срещу тях да покажем една още по-добра игра в сравнение с днешния мач. Надявам се, че ще победим. Ще изпием горчивата чаша тази вечер и ще продължим напред", добави Ераносян.



"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016