Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Шушу-мушу. Тихо и на ушенце. Да има интрижка, да има напрежение. Ей така се действа в ЦСКА. И ето заради това клубът е на тоя хал. Шушу-мушу с няколко главни роли, една от които изпълнявана блестящо от Димитър Пенев.
 
Стратега е бил велик футболист, беше още по-велик треньор, а за нюха му да открива таланти няма смисъл да говорим. Уникален! Пената обаче е уникален и на другия терен –подмолния. От двайсетина дни насам Чичо Митко не спира да шушука на “титаните”, че е дошло време за поредната треньорска смяна. Че Стойчо Младенов не става и че някой трябва да го смени.
 
Пред самия Стойчо и пред помощниците му Пената е ухилен до уши. Смее се, тупа ги по рамената – все едно нищо не се е случило. Ама скрият ли се зад ъгъла, той става друг човек. Става себе си. И започва с к.рвенските, пардон, с еротичните номера. Шушукането на Пената звучи не само в ушите на “титаните”, а даже и в слуховите органи на всички служители в ЦСКА, барабар с футболистите. И понеже Пената е стар мировянски хитрец, той си е намерил гръб, зад който да се скрие и да си лежи на старите лаври – Милен Радуканов. Заверата е ясна – пъдят Стойчо, Милен сяда пак на познатия до болка горещ стол. А Стратега ще стои на сянка. Ще си надига очилата и ще командва. Ама отговорността няма да е у него. Как да е в него, след като “Армията” пече, та се къса.
 
Преди време Димитър Пенев обяви, че ЦСКА е всичко за него. И че винаги е подкрепял треньорите. Ама го каза фалшиво, неискрено. Просто излъга. Или може би изигра поредния си к.рвенски, пардон, еротичен номер.  Изигра го нагло и безочливо. Като си такъв “червен” патриот, г-н Пенев, защо ходиш и шушукаш? Защо не излезеш и не обявиш, че в този труден момент ти наистина си зад треньорския щаб? Няма да го сториш, понеже душата ти иска друго.  
 
Някои ще кажат: “Не е така. Те “титаните” го навиват! Той не желае да е треньор”. Моля, моля! Не с това оправдание. Като не иска, защо не ги отреже от раз, а ги обикаля като гладна крава през ден в офиса им. И защо постоянно шушука наляво и надясно, че Стойчо бил такъв, а Нанков – онакъв. Пената, а и най-вече босовете, от няколко дни подшушват на техните си медии, че е време за поредната рокада. Шушукат им, хващат им ръцете и ги “молят” да напишат анализ, в който да се намекне, че Стойчо е привършил с ЦСКА. И че обстоятелствата принуждават босовете да извършат смяната. Поредната и безумна смяна. Шушукат и на феновете, които на 90% са твърдо зад Младенов. Сред тях обаче има и такива, които чакат да им подадат сигнал “отгоре”, за да започнат и те да освиркват и да напират за оставка. Чакат да им подшушнат.
 
Една поговорка казва, че шушу-мушу къща разваля. Ама тя, “червената” къща, отдавна си е порутена... Както е тръгнало обаче – ще я порутят докрай!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ