Естонски рефер ще ръководи реванша от Втория квалификационен кръг на Лига Европа между ЦСКА и Мура. Това е Ханес Каасик. Първата среща завърши 0:0, а реваншът е на 26 юли (четвъртък) от 20:00 часа на Националния стадион "Васил Левски". При класиране в следващата фаза ЦСКА ще се изправи срещу Арсенал (Киев). Мачовете са на 2 и 9 август.

Румънският съдия Кристиан Балаж ще ръководи реванша между ФК Сараево и “Левски” В първия мач "сините" се наложиха трудно с 1:0. Балаж ръководи дербито “Левски” – Литекс през 2008 година, което беше спечелено от столичани с 2:0. Той ръководи и загубата на ЦСКА от Фулъм в групите на Лига Европа през есента на 2009 година. При успех “Левски” ще се изправи срещу победителя от двойката Ювяскюля (Финландия) – Зета Голубовци (Черна гора).

Гръцкият арбитър Михаел Кукулакис ще ръководи реванша между Витес и Локомотив (Пловдив). Миналата седмица двата тима направиха 4:4 в Ловеч. Крайният победител от двубоя ще се изправи срещу руския Анжи или унгарския Хонвед в Третия квалификационен кръг на Лига Европа./БЛИЦ