Етър остана без половин отбор за гостуването в Гоце Делчев на местния Пирин. Мачът от междинния 27-и кръг на Западната "Б" група е в сряда от 18:00 часа. В събота "виолетовите" паднаха с 1:2 от лидера "Ботев" (Враца) и вече изостават с 15 точки от върха.

Двама основни играчи на "виолетовите" ще бъдат наказани заради натрупани картони и пропускат двубоя в Гоце Делчев. Това са излезлият с капитанската лента в последния мач Пламен Костадинов и голмайсторът на тима Тихомир Кънев.

С контузии пък са защитниците Ивелин Янев и Владимир Зафиров, халфът Мариян Генов и нападателят Симеон Баев. Не е ясно кой от тях ще успее да се възстанови до утре. Не е сигурно и пътуването с отбора към Гоце Делчев на Георги Гайдаров и Цветомир Валериев.

Поне халфът Илко Трифонов, който получи комоцио в последната минута на мача с "Ботев" (Враца) (1:2) и бе откаран в болница, е възстановен и ще попадне в групата за гостуването на Пирин (ГД), пише sport-vt. Треньорът Велин Кефалов ще трябва утре да определя кои са готови за мача, тъй като Етър във вторник тръгва за Гоце Делчев, където ще нощува.

Станаха ясни и съдийските назначения за предстоящите двубои от междинния 27-и кръг. Мачът Пирин (ГД) – Етър ще бъде ръководен от пловдивския рефер Георги Кабаков с помощници Атанас Бозев и Илко Томов, а четвърти съдия – Валентин Диков също от Пловдив. /БЛИЦ