ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Светослав Петров е основният фаворит за поста старши треньор на Етър. Новината още не е обявена официално от великотърновския клуб, но вече са проведени разговорите между двете страни, съобщава “Велико Търново спорт”.

В последните дни в медийното пространство се завъртяха имената на Станислав Генчев и на Сашо Ангелов, които в момента са свободни, а и преди това са водили етърци. По различни причини обаче до споразумение не се е стигнало.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

В предстоящия мач в Кърджали срещу Арда великотърновският тим ще бъде воден от досегашния помощник-треньор Марин Стефанов, а нов треньор Етър ще има най-вероятно в понеделник, съобщиха от клуба.

С много голяма вероятност това ще бъде именно Светослав Петров. Той е роден на 18 февруари 1978 г. в Добрич. Дългогодишен полузащитник, с над 300 мача в кариерата си, играл е и в националния отбор. Бил е помощник-треньор в ЦСКА, Ботев (Пд) и Локо (Сф), треньор и директор в Добруджа, директор в Берое. За последно до 5 май т.г. бе старши треньор в елита на Септември (София), когато бе заменен от Красимир Балъков.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!