Билетите за предстоящия интригуващ мач на Етър срещу Левски ще бъдат пуснати в продажба от днес. От 16 ч. отваря касата до Спортния диспансер, като ще работи до 19 ч. Цената на талоните е 12 лева за всички. В четвъртък и петък те ще се продават там от 9 до 19 ч., а в събота – от 10 до 18 ч.

Двубоят е в неделя, 21 юли, от 21:00 ч. В деня на мача от 10 ч. ще бъдат отворени касата до Спортния диспансер и косата от южната страна на стадион „Ивайло“, а от 17 ч. отварят всички каси.

Всички деца до 10 години ще могат да гледат мача безплатно, но срещу съответно представен документ. От клуба припомниха, че всички зрители трябва да носят документ за самоличност.

Билетите за феновете на Левски вече са в продажба от няколко дни през мрежата на Eventim.bg. Те са само за южните сектори на стадиона, където ще бъдат настанени всички фенове на „сините“.

За деня на мача със заповед на кмета Даниел Панов е създадена временна организация на движението. От 14 ч. на 21 юли се затварят всички прилежащи улици около стадион „Ивайло“, като влизането по тях ще става само с предварително издадени пропуски. Паркингът северно от стадиона ще бъде освободен от автомобили още от 7 ч. сутринта. Улиците „Йоновка“ и „Филип Тотю“ ще бъдат предназначени за паркиране на автомобилите на гостуващите фенове.

Входовете на стадион „Ивайло“ ще бъдат отворени от 18:30 ч. „Призоваваме всички да си купуват билети предварително, защото интересът към мача е много голям и е добре да се избегнат струпванията в последните минути. Продължава продажбата и на абонаментни карти. Призоваваме публиката към европейско поведение и подкрепа на отборите с позволени средства, надяваме се в неделя отново да се получи истински празник на футбола, какъвто неизменно правим заедно в последните години“, заяви административният директор Страцимир Тинчев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери