Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Краят на Етър 1924 явно дойде. Клубът е пред разпадане, мъжкият отбор се разформирова, а детско-юношеската школа се чуди как да продължи и към кого да се обърне.

Обещаното плащане на разходите и на заплатите, отлагано от началото на миналата седмица ден за ден, така и не се състоя в последния уречен ден – вторник. Целият отбор на Етър 1924 в момента в Сливен се чуди какво да предприеме.

„Последните уверения на Радин Хаджиев бяха, че ще платят дължимите заплати във вторник вечерта. Днес вече е сряда, звъним му по телефона, той първо отказваше разговорите, а накрая съвсем го изключи. Това, което се случва, е пълно безобразие. Нямам думи! 22 футболисти се чудят какво да предприемат и накъде да поемат. Треньори няма, домакин няма, масажисти няма, а вече явно и шефовете ги няма. Етър 1924 се разпада, колкото и с болка да го казвам”, алармира треньорът на вратарите Румен Данков – последният останал до футболистите наставник, цитиран от „Велико Търново спорт”.

Отборът вече отново не може да тренира, няма кой да подсигури и транспорт. Старши треньорът Сердар Даят от една седмица е в Турция, като си тръгна по лични причини още след гостуването в Пловдив. „Ще направя специално изявление за медиите в четвъртък”, твърди бившият наставник.

В тази ситуация по всичко личи, че гостуването на „Ботев” във Враца така и няма да се състои. Двубоят е утре от 18 часа на стадион "Христо Ботев".