Безплатен вход за всички представителки на нежния пол обяви ръководството на Етър за предстоящия мач срещу Сливен. Срещата от Източната "Б" група е в събота от 16:00 часа на стадион "Ивайло". Идеята на клуба от Велико Търново е всички дами да гледат безплатно двубоя. Както е известно, турският гранд Фенербахче също допуска със свободен вход жените на стадиона си "Шюкрю Сарачоглу" за домакинските двубои на отбора.

Още една хубава новина съобщиха от ръководството на Етър за феновете си. Всички ученици от 13 до 18 години ще плащат само 1 лев за входен билет. Достатъчно е само да представят на входа ученическа карта.

Останалите цени остават без промяна. 3 лева е цената на редовните билети за мача, 2 ще струват те за пенсионери, а децата до 12 години ще продължават да влизат безплатно, също срещу представяне на ученическа карта, съобщиха още от ръководството на Етър.

Междувременно от Съдийската комисия на БФС обявиха нарядите за предстоящия кръг в професионалния футбол. Срещата на "виолетовите" със Сливен е поверена на столичния рефер Таско Тасков, а негови помощници са Мартин Ангелов и Дениз Соколов, четвърти е Румен Христов от Плевен.

Тасков е бивш футболист, юноша на ЦСКА, а известно време игра и в Академик (Свищов), когато отборът бе в "Б" група. Той ръководи мача за Купата между Етър и Славия (0:1) през декември миналата година. /БЛИЦ