Цветен постер със снимка на футболния тим на Етър ще получи всеки от зрителите на предстоящия мач с Несебър. Както е известно, в сряда "виолетовите" приемат в среща от последния кръг на Източната "Б" група вече изпадналия състав на "делфините". Цанко Цветанов и момчетата му се нуждаят от поне точка, за да влязат в елита. За важния за великотърновския футбол двубой клубът ще разчита на подкрепата на публиката, като се надява зрителите масово да посетят мача в сряда.

За целта ръководството на Етър направи жест към феновете, като намали цената на билетите от 4 на 2 лева за всички с изключение на учениците до 12 години, които отново ще влизат безплатно срещу представяне на ученическа карта. На ВИП сектора в ложите ще се влиза само със специална покана, която може да бъде получена предварително в клуба.

Много изненади са подготвени за публиката, част от тях ще бъдат обявени във вторник. В програмата със свои инициатива ще се включат Община Велико Търново, футболният клуб и фенклуб Етър.

Преди срещата всеки зрител на стадиона ще получи голям цветен плакат на Етър, който ще може да използва и за хореографията преди и по време на мача. За целта вече са поръчани минимум 4000 броя от постерите. На почивката на мача пък ще бъдат тържествено наградени и юношите старша възраст на Етър с треньор Борислав Евтимов. Те ще получат от председателя на Зоналния съвет на БФС Георги Велинов купата за първото място, което спечелиха в първенството на зоновата "А" група - Северозападна България.

"Ред много интересни прояви ще има след края на мача при успешен завършек на двубоя, за който трябва да допринесат всички в сряда на стадион "Ивайло" - играчи, треньори, ръководство, публика!", съобщават още от пресслужбата на "виолетовите".