Етър взе на лагер в Сандански черната перла на Ком-Миньор (Берковица) Куаме Фидел. Футболистът нашумя наскоро, когато се оплака, че му се налагало да остава само на хляб и вода в квартирата в село Драганица, където бе настанен от последния си клуб.

"Преговорите за правата на Фидел продължават, нещата са в ход, така че той ще се подготвя с нас", коментира изпълнителният директор на Етър Димитър Манолов.

"Виолетовите" са в напреднали преговори с ръководството на Ком-Миньор за привличането на котдивоареца, който отдавна е желан от треньора Велин Кефалов. Счита се, че Фидел може да бъде много полезен в битката за атака на място в "А" група, където Етър спори за първото място с "Ботев" (Враца).

В клубния автобус за Сандански се качиха общо 23 играчи, сред които бе и офанзивният халф Симеон Баев. Той вече е разтрогнал договора си с "Ботев" (Криводол) по вина на клуба, но се чака днес или утре да бъде публикувано официалното становище на Арбитражния съд на БФС и едва тогава Баев ще може да подпише договор с Етър. От ръководството му е предложен договор за срок от 3 години. /БЛИЦ