В последния момент Етър взе още едно попълнение, с което укрепи отбора си за започналия вече сезон в Източната "Б" група. Това е полузащитникът Радослав Анев, който за последно игра в Лудогорец (Разград). Идването на Анев при "виолетовите" вече е договорено, съобщиха от ръководството на клуба.
http://etar1924.com/wp-content/uploads/2011/09/71409f703cc4bdbf5c102d7d6c43d775.jpg
Анев е роден на 1 февруари 1985 г. в Благоевград. Има 7 сезона в "А" група с отборите на Пирин (Бл), Локомотив (Пловдив), Славия, Локомотив (Мездра) и отново Пирин. После изигра един полусезон в Пирин (ГД), а през 2010/11 г. бе в Лудогорец и има сериозен принос за влизането в "А" група. Висок е 173 см, в периода 2005-07 г. има 15 мача в младежкия национален отбор.

Анев е рекордното 22-ро ново попълнение в Етър за сезона в Източната "Б" група. "Виолетовите" стартираха с 3 победи и 1 загуба и в момента са на трето място само на точка след водача Черноморец (Поморие), който приемат в събота от 17:00 часа на стадион "Ивайло".

Членски карти за най-заслужилите бивши играчи и футболни деятели въвежда Етър, съобщиха от ръководството на клуба. Те ще са безплатни и ще влязат в сила още от предстоящия мач срещу Черноморец (Поморие).

Това ще е обаче единственият начин да се влиза безплатно на стадион "Ивайло" за мачовете, предупредиха от великотърновския клуб. "Занапред през официалния вход влизането на зрители ще бъде забранено, тъй като това са и изисквания на БФС. Вече ще има строг контрол за влизането, от другите входове също няма да може да се влиза безплатно, тъй като има много гратисчии. Призоваваме хората, които обичат клуба, да дават своя принос, като си купуват билет за мача", заявиха от ръководството. Цените на билетите и входът за учениците остават без промяна.