Етър подписа договор с първото си зимно попълнение - халфът Божидар Кацаров. Двете страни парафираха за година и половина, обявиха от пресслужбата на „болярите“. Кацаров е роден на 30 декември 1993 г., висок е 190 см и тежи 81 кг. Той се присъединява към тима от Велико Търново от Царско село, където игра в последните три сезона, а преди това е бил в Септември и в Австрия. Кацаров играе като опорен халф или централен защитник.

„Юноша съм на Берое, преди това съм бил и в Левски. После година и половина бях в Австрия и се завърнах в Септември за един сезон, а в последните три години играх за Царско село, с който се изкачихме в елита. Бившият ми треньор Никола Спасов ме пускаше като централен защитник, вътрешен халф, но най-удобно ми е да играя пред защитата.

Приятно съм изненадан от атмосферата в Етър, момчетата ме приеха добре. Треньорът Петко Петков е много добър и доказан специалист. Идвам в Етър най-вече заради него. Настроението е добро в съблекалнята и се надявам отборът да се върне на добрите си позиции“, коментира Божидар Кацаров след подписването на договора.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020