Етър вече има национален състезател, похвалиха се от великотърновския клуб. Днес е пристигнала повиквателна за Иван Николов, който е извикан в националния тим, родени 1999 година.

В Етър има факс от националния селекционер на тази възраст Емил Спасов, който изисква Иван Николов да се яви на лагер от 25 ноември в комплекса „Царско село” в столицата, информира sport-vt.com.

Иван Николов е офанзивен халф, набор 1999 г., и е от отбора, воден от треньора Георги Георгиев. „Няма как да не сме удовлетворени. След толкова време отново имаме национал, това е показателно за школата ни, която работи здраво. Иван ще се яви на лагера, като ще го закара лично селекционерът ни Илиян Киряков”, заяви президентът на великотърновския клуб Александър Нанков.

Междувременно днес юношите старша възраст на Етър, водени от треньора Борислав Евтимов, спечелиха градското дерби с ФК Етър с треньор Ивелин Младенов, като надиграха съперника с 4:0 в мач от последния 11-и есенен кръг и ще зимуват на второто място след Спартак (Плевен).