Витоша (Бистрица) и Етър завършиха 1:1 в мач от 24-ия кръг на Първа лига. Попаденията реализираха Кристиян Кочилов в 25-ата минута и Флорент Боджадж в 66-ата. Гостите от Велико Търново се нуждаеха на всяка цена от победата днес, за да съхранят шансове за класиране в Топ 6. Съдията Николай Йорданов обаче им попречи в известна степен, тъй като взе решение да отсъди странна дузпа за Витоша, която Кочилов вкара. 

Определеният за най-добър рефер у нас за 2018 година маркира нарушение на вратаря Христо Иванов срещу Георги Купенов. От телевизионните повторения обаче ясно се видя как стражът на Етър лови топката, след което я изпуска и опитва отново да я хване, но в този момент Купенов търси контакт в тялото му и пада на земята.  

След това "виолетовите" имаха своите шансове, но вкараха само един гол и си тръгнаха с точка, а не с три. В 66-ата минута Георги Сърмов подаде към Иван Стоянов, който центрира в наказателното поле на Витоша към Флорент Боджадж, който реализира петото си попадение от началото на сезона в Първа лига - 1:1.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019