Треньорът на Етър Станислав Генчев е убеден, че неговият отбор има сили да постигне положителен резултат срещу ЦСКА. Двата тима се изправят един срещу друг в събота на стадион "Ивайло" от 14:45 часа в среща от 11-ия кръг на Първа лига.

"ЦСКА е много добър отбор, но не е непобедим. Можем да спечелим срещу всеки противник в България, ако покажем играта си", коментира старши треньорът Станислав Генчев преди очаквания с интерес мач срещу "червените".

"Очакваме да се получи добър мач, в който Етър да спечели трите точки. За нас ЦСКА е голямо предизвикателство, те в момента са лидер и са в най-добра форма. Така че очаквам интересен двубой, който да зарадва публиката, а ние да сме победител. Не виждам отбор у нас, който не можем да спрем. Но много важна е концентрацията, мотивацията и тактическата дисциплина - това решава мачовете. Очаквам доста публика, надявам се стадионът да е пълен. Тактиката ни за мача няма как да я споделя сега, но гледаме на неутрализираме силните страни на противника и да натискаме по-слабите звена, да използваме пролуките в халфовата линия и защитата", каза Генчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма