Футболистите на Етър ще опитат да спрат победната серия на водача в класирането на Северозападната “В” група Локомотив (Мездра). В неделя “виолетовите” приемат лидера в групата, който до момента има победи във всичките си 8 мача, а гостуването му на Бдин бе отложено.

Възпитаниците на Сашо Ангелов пък са другият единствен отбор, който също няма загубена точка на собствен терен, пише sport-vt. Любопитното е, че досега на стадиона в Дебелец етърци не са пускали гол в мрежата си, като имат 11:0 голова разлика плюс победа с 2:1 на неутралния терен в Севлиево срещу Бдин, когато бяха наказани.

Срещата Етър – Локо (Мз) е в неделя, 20 октомври, от 16:00 ч. на стадион “Христо Ботев”.

“За всеки мач трябва да сме готови. И за Мездра, и после за Видима... Факт е, че съперникът досега не е губил точка, но се надявам да играем добре и ако можем – ще победим”, лаконичен бе старши треньорът Сашо Ангелов.

Под въпрос и за този мач е невъзстановеният Светослав Караиванов.

Двама от младите играчи вече не са в тима – Стефан Гинчев и Бисер Стоянов, които са напуснали Етър, след като не можаха да стигнат до титулярния състав. Сашо Ангелов потвърди за напускането им, като заяви, че е дал на всеки от отбора достатъчно шансове.

Другите два отбора от Великотърновска област играят срещу последните два състава в класирането – Локомотив (Гoрна Оряховица) гостува на Трявна, а ОФК Павликени приема "Левски" (Левски).