Нападател и централен защитник пристигнаха на проби в Етър, съобщи пред sport-vt треньорът Сашо Ангелов. Любомир Александров и Борис Бисеров тренират с „виолетовите“ от няколко дни и тепърва ще се преценяват качествата им.

Любомир Александров е юноша на „Ботев“ (Пд), но е добре познат и във великотърновския регион. През есента на 2012 г. той бе голмайстор на Северозападната “В” група с екипа на Академик (Свищов), но след това се прибра в родния си край. Той е роден на 6 юни 1990 г. в Харманли, юноша е на “Ботев” (Пловдив), а сега идва от Свиленград.

Защитникът Борис Бисеров е роден на 12 юли 1993 г. в Кърджали, висок е 188 сантиметра, тежи 83 килограма. Кариерата му стартира в Арда, няколко години по-късно е забелязан от Марица и се мести в Пловдив. След това преминава в Локомотив (Пд), с който през лятото на 2011 г. подписва първия си професионален договор. Има два мача в младежкия национален отбор до 19 години. Спортно-техническата комисия на БФС прекрати на 8 януари договора му с Локо (Пд).

Любо Александров и Борис Бисеров ще получат шанс за изява с виолетовия екип утре в първия контролен мач на етърци от подготовката. Той е от 14:00 часа в Русе, където избраниците на Сашо Ангелов ще гостуват на втородивизионния Дунав.